Hur man använder Facebook-profilbilder för iPhone-kontakter - Maj 2022

Det kan finnas tusentals kontakter i din iPhone-kontaktapp. Men hur många kontakter kommer du ihåg vid namn? Det är uppenbart att du inte kommer ihåg alla kontakter med namn. Därför är det viktigt att du har den personens bild bifogad till enhetens kontakt. Och igen, för att lägga till bild till kontakten måste du gå igenom långa steg för varje kontakt manuellt. Det är en besvärlig handling.

Apple har nyligen lagt till en ny funktion till sin iPhone / iPad iOS 7 eller senare. Nu kan du använda Facebook-profilbilder till telefonens kontakt eller lägga till annan information också. Du kan ansluta till dina vänner; känner till hans e-postadress, hemadress och mycket mer. Bara några sekunders arbete kan göra allt för dig.

Hur man använder Facebook-profilbild för iPhone-kontakter



Så här använder du Facebook-profilbilder som iPhone-kontakter:

Steg 1. Först och främst ladda ner Facebook app på din enhet om du inte har laddat ner hittills.

Steg 2 . Lansera Inställningar.

Steg 3. Bläddra ner och tryck på Facebook.

Steg 4. Logga in med din Facebook ID och lösenord.

Steg 5. Som standard skickar den en anmälan när du loggar in. Knacka på Tillåt att dessa appar använder ditt konto .

Steg 6. Välj Kontakter och vrid växeln på.

Steg 7. Om du gör det får du alla dina Facebook-kontakter synkroniserade med dina iPhone-kontakter.

Om du redan har loggat in är det bara att gå till inställningar > Facebook > Aktivera Kontakter under Tillåt att dessa appar använder ditt konto . När du är klar med processen synkroniseras alla dina Facebook-kontakter med telefonens kontakter (det tar några minuter att träda i kraft en viss tid.)

Använd Facebook-profilbild för iPhone-kontakter

Gå nu till iPhone-kontaktappen där du hittar alla dina Facebook-kontakter synkroniserade med din kontaktapp. Om du redan har sparat kontakten kommer information från Facebook att uppdatera kontakterna.

Du kan ändra inställningen om det behövs inom en snar framtid. Gå bara till lager inställningar > Facebook > Stäng av kontakter från Tillåt att dessa appar använder ditt konto .

Läs mer: